صفحه فرود چه خصوصیاتی دارد
در این مقاله تلاش می کنیم تا درباره این که صفحه فرود چه خصوصیاتی دارد بحث کنیم و به سوال هایی از قبیل صفحه فرود چیست، هدف از ایجاد صفحه فرود و یا عموما کاربران پس از ورود به صفحه فرود چه کارهایی انجام می شود، پاسخ دهیم. با ما همراه شوید.
صفحه فرود چیست؟
صفحه فرود یک صفحه از وب است که به عنوان صفحه هدف یا صفحه فرود کاربر می باشد و مخاطبان به شکل های متفاوت و از طرقی مانند شبکه های اجتماعی، تبلیغات و یا موتورهای جستجو به آن صفحه وارد می شوند.
کاربران پس از ورود به صفحه فرود چه می کنند؟
- از طریق لینک هایی که در آن صفحه قرار گرفته به قسمت های دیگر سایت ارجاع داده می شوند. پس حتما در صفحه فرود، لینک به صفحات دیگر وجود داشته باشد تا ترافیک سایت را از دست ندهید .
- ممکن است کاربر به هر علتی مانند سرعت پایین صفحات، مرتبط نبود محتوای صفحه با سلیقه کاربر و یا جذاب نبودن محتوای صفحه از صفحه به سرعت خارج شوند و ضریب بازگشت سایت را بالا ببرند. پس بهتر است به منظور جلوگیری از این اتفاق محتوای جذاب و متناسب با عنوان صفحه در سایت خود قرار دهید.
- ممکن است کاربر با توجه به نوع طراحی صفحه فرود سایت، اقدام به انجام کاری کند. مثلا ایمیل خود را ثبت کند، شماره تلفن خود را وارد کند، محصولی خریداری کند و یا به دانلود فیلم، موزیک و کتاب بپردازند .
هدف از ایجاد صفحه فرود چیست؟
- تشکیل روابط تجاری
- دریافت اطلاعات شخصی از کاربران
- برندینگ
- افزایش مشتری و بهبود بازخورد و در نتیجه آن افزایش فروش
چند نکته مهم درباره صفحه فرود
- صفحه فرود مانند یک معامله بُرد بُرد عمل می کند. شما نباید به صورت یک طرفه از کاربران خود درخواست داشته باشید. به عنوان مثال، اگر شما در صفحه فرود خود تخفیف محصول و یا کد دریافت هدیه، شرکت در جشنواره و … قرار داده باشید، کاربر به شما اعتماد بیشتری پیدا کرده و تمایل خواهد داشت تا به تبادل اطلاعات با شما بپردازد (مثلا ایمیل خود را وارد نماید). در واقع شما باید شرایط امنی را برای کاربر فراهم کنید تا کاربر از درج اطلاعات شخصی خود ترسی نداشته باشد و احساس کند اطلاعاتش نزد شما محفوظ است.
- صفحه فرود ایجاد شده، باید با قصد و هدف شما متناسب باشد.
- در صفحه فرود، به هیچ عنوان نباید از محتوای کپی شده استفاده کنید و حتما باید مطالب را خودتان تولید کنید.
- سعی کنید صفحه فرود خود را تا جای امکان ساده طراحی کنید و از شلوغ کاری بپرهیزید.
- صفحه فرود خود را با تمام دستگاه های دیجیتال مانند کامپیوتر، تبلت و انواع موبایل ها و … سازگار کنید تا کاربر با هر دستگاهی بتواند به خوبی صفحه را مشاهده کند. این نکته بسیار مهمی در بهینه سازی وب سایت یا سئو می باشد.
آیا این مقاله مفید بود؟ به چه مقاله ای علاقه دارید که تا کنون در نیلشید قرار نگرفته است؟
با به اشتراک گذاشتن مطالب، به شناخته شدن نیلشید کمک کنید.